Autoverhuur

Om op uw bestemming uw klant te bereiken, kan het huren van een auto een noodzaak zijn. LOURENS Business travel kan dit vooraf, bij uw vlucht en hotelreservering, voor u regelen. Het levert u vaak niet alleen prijstechnisch een voordeel maar scheelt u ook in tijd; u wilt immers zo snel mogelijk naar uw afspraak en het gemak van een auto naar uw keuze die klaar staat is dan wel zo prettig. Het enige waar u voor moet zorgen is een credit card, een rijbewijs en in sommige gevallen een Internationaal rijbewijs (bv. in Zuid Afrika).

Afhalen

Vanaf de vele luchthavens in de hele wereld is autohuur mogelijk. Komt u per trein aan of heeft u de auto niet direct bij aankomst nodig, checkt LOURENS Business travel voor u welk kantoor in de stad door de verhuurmaatschappij wordt aangeboden. Ook afleveren bij veel hotels behoort tot de mogelijkheden.

Verhuurmaatschappijen

Autoverhuur is mogelijk bij de bekende internationale verhuurmaatschappijen:

  • Avis/ Budget
  • Hertz
  • Sixt
  • Europcar / National
  • Alamo

Indien LOURENS Business travel voor u de reservering verzorgt kunt u ter plekke betalen met uw creditcard of met een voucher betalen waarbij u de rekening via LOURENS Business travel betaalt.

De autohuur wordt dan geregeld via Sunnycars. Deze organisatie heeft een netwerk van contacten  met verhuurmaatschappijen over de hele wereld opgebouwd en kan daardoor scherpe all in tarieven aanbieden. Recentelijk heeft Sunnycars een special team gecreëerd met als doel de zakelijke reiziger nog beter van dienst te kunnen zijn. Mochten er onverhoopt toch problemen of klachten ontstaan, dan geeft een aanspreekpunt in Nederland toch wel een prettig gevoel.

Prijzen

De tarieven die LOURENS Business travel u aanbiedt zijn zoveel mogelijk inclusief kilometers (of miles), belastingen, verzekeringen, toeslagen. Vooral verzekeringen zijn een belangrijk onderdeel omdat deze vooral in het buitenland hoog kunnen oplopen. Een kostenpost waar u niet op zit te wachten maar ook de tijd niet aan wil besteden om uit te zoeken welke verzekering voor u het beste is. Bij de bevestigingen ontvangt u hiervan een overzicht zodat u voor vertrek op de hoogte bent.

Keuzes

Door het ruime aanbod in type auto’s kan zoveel mogelijk aan uw wensen worden voldaan. In Groot Brittannië of Australië en Nieuw Zeeland rijdt men nog steeds links en vind u het misschien prettiger om dan in een automaat te rijden? U moet lange afstanden rijden en, ook al bent u alleen, dan is een grotere auto toch wel comfortabeler. Het huren van GPS, navigatiesystemen, hoort steeds vaker tot de mogelijkheden en kunnen vooraf geregeld worden en is dat niet meer mogelijk dan zoekt LOURENS Business travel voor u een oplossing.

Spaarprogramma’s

De diverse autoverhuurmaatschappijen bieden programma’s aan die u veel voordelen kunnen opleveren. Zoals Avis met de Avis Club en Hertz met Hertz #1 Club. Net als sommige hotels zijn autoverhuurmaatschappijen als partners gelinkt aan diverse airlines. Ook hier weer vermeld LOURENS Business travel deze kaartnummers in uw profiel zodat deze meelopen in uw reserveringen.

“….LOURENS Business travel brengt u verder op uw bestemming “