Hotels

Eenmaal uw bestemming bereikt, ook dan is  LOURENS Business travel u van dienst geweest.

Via het geavanceerde  reserveringssysteem  AMADEUS zijn de meeste hotels te boeken. In dit systeem worden niet alleen de hotels, behorend bij gerenommeerde hotelketens aangeboden, maar ook de kleinere hotels, die, indien van toepassing, meer aansluiten bij uw budget. Elk gewenst kamertype tegen de actuele tarieven. En mocht u een speciaal hotel in gedachten hebben dat niet via het systeem wordt aangeboden, dan zoekt LOURENS Business travel voor u alsnog het betreffende hotel om de reservering naar uw wens te maken. Want voor alles is een oplossing en zo niet, dan vindt LOURENS Business travel er een.

Hotelketens

Diverse hotelketens bieden accommodatie aan in weer diverse gradaties, variërend van luxe tot middenklasse en standaard. Een greep uit de vele mogelijkheden:

  • Marriott, met Renaissance, Courtyard by Marriott, Fairfield en natuurlijk de Marriott Hotels en Resorts.
  • Starwood waaronder Four Points, Westin, Sheraton, le Meridien, St Regis vallen.
  • Accor hotels van eenvoudig als Etap, Formule 1 naar Suitehotel, Mercure en Novotel naar Pullman en Sofitel.
  • Hyatt
  • Radisson
  • Golden Tulip
  • NH Hotels
  • Intercontinental Hotels Group biedt accommodatie in Holiday Inn, Crowne Plaza, Holiday Inn Express en natuurlijk het Intercontinental hotel Whitby Guest Houses.

Gaat uw voorkeur uit naar een gemoedelijker hotel of een hotel dat niet in dit rijtje staat, ook dan kan LOURENS Business travel dat voor u regelen. Een “rondje” internet levert zonder twijfel het hotel van uw keuze op. Indien gewenst, kan uw voorkeur vermeld worden in uw persoonlijke profiel.
Een volgende keer hoeft u er niet meer aan te denken want dat doet LOURENS Business travel dan voor u.

Frequent Flyer en hotel spaarprogramma’s

De grotere hotelketens werken net als de airlines met spaarprogramma’s, de zogenaamde Loyalties of Rewards programs. Via het betreffende hotel kunt u in het bezit komen van een dergelijke kaart. Graag voegt LOURENS Business travel deze dan toe aan uw persoonlijke profiel.

Daarnaast koppelen diverse airlines hun spaarprogramma’s ook aan hotels. Zo verblijft u bijvoorbeeld in het Marriott hotel. Bent u in het bezit van bv. de Lufthansa Miles & More card, dan loopt deze automatisch door via uw hotelreservering. LOURENS Business travel heeft deze namelijk bij uw 1ste reservering vermeld in uw persoonlijke profiel. Ook kunnen airlines afspraken hebben met een hotel, zoals bv het SAS Radisson. Is uw Euro Bonus spaarkaart bekend bij LOURENS Business travel dan loopt deze automatisch door bij uw hotelreservering en heeft u als klant er verder geen omkijken naar.