Referenties

Op deze pagina vind u referenties van een aantal bedrijven die we hebben geholpen. Lees ze rustig door en overtuig uzelf van onze klantvriendelijkheid en service. Lourens Business Travel “Net dat beetje meer

“Al jarenlang schakelen we Lourens Business travel in voor onze zakelijke vliegreizen. Of het nu om een vlucht naar Milaan gaat of naar Antarctica, Diana Lourens weet voor ons altijd de meest ideale vlucht te vinden. Ook als er voor een reis een complexe visumaanvraag om de hoek komt kijken, kloppen we graag aan bij Lourens Business Travel. Door haar kennis en ervaring neemt Diana Lourens ons als organisatie veel werk uit handen en kunnen wij ons bezighouden met onze corebusiness.”  

Geke Wijma Wetsus, European Centre of Excellence for Sustainable Water Technology/Assistant to the board/Manager secretarial department

  “Ik ken Diana als een zeer persoonlijk en betrokken persoon die kijkt naar oplossingen voor diegene die gaat reizen maar ook het bedrijfsbelang van de werknemer in ogenschouw neemt. Natuurlijk zijn bepaalde vluchten online te boeken maar het gaat om de finesse en vooral wanneer iets onverhoopt fout gaat tijdens een trip. In die situaties heeft Diana mij altijd geholpen, ongeacht tijdstip of hoe veel tijd er aan besteed moet worden.”  

Sander Vroling  Resato International BV, Sales Director

  “Vanuit Aqana, Biotrack en Salttech roepen we regelmatig de hulp in van Lourens Business Travel voor het boeken van diverse ‘ingewikkelde’ vluchten. Wij hebben vaak te maken met last-minute boekingen en wijzigingen maar, hoe last-minute ook, Diana is altijd vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ze komt waar mogelijk met meerdere opties, denkt mee over eventuele gevolgen en is bovenal heel erg snel! Kortom, het boeken van onze zakenreizen laten we met een gerust hart over aan Lourens Business Travel. 

Irene Bottema Aqana, Biotrack, Salttech

“Door mijn functie als Fieldmanager bij Landustrie Sneek B.V. heb ik vaak contact met Lourens Business Travel om vliegtickets, boot overtochten en hotels voor onze monteurs te boeken. Zelfs bij repatriëring van een monteur na een ziekenhuis opname denkt ze aan alles. Van doktersverklaring om te mogen reizen, tot medical assistance in het vliegtuig. Professioneel geregeld door Diana met een persoonlijke touch!”

Hans Spoor Landustrie Sneek B.V. ,Field Service Manager

“Diana Lourens verzorgt al enkele jaren de zakelijke reizen voor onze medewerkers. Ondanks het feit dat door het huidige digitale aanbod je alles zelf kunt regelen, weet Diana toch altijd weer extra mogelijkheden te vinden en lukt het haar je op een aangename wijze te ontzorgen. Ook voor de lastige klussen draait ze haar hand niet om. Diana mag dus met recht zeggen dat ze net dat beetje meer biedt.”

Robert Scholtens Hydromar Marine Equipment, Project Manager

“Ik heb Diana Lourens ontmoet op een netwerkbijeenkomst en toen ze vertelde wat ze deed nam ik me meteen voor, haar in te schakelen als ik een zakenreis wilde boeken. Ze kwam professioneel en betrouwbaar over en toen de situatie zich voordeed dat ik inderdaad een reisje moest boeken, nam ze de opdracht voortvarend ter hand. Ze bood me snel diverse mogelijkheden aan en het was binnen heel korte tijd geregeld. De reis zelf verliep ook gesmeerd, dus ik kan iedereen haar dienstverlening aanraden.”

Jitske Kingma Uitgeverij Elikser, Leeuwarden

“Kent u die man die op reis naar Amerika wilde?  …. Door LOURENS Busienss travel ging die wel. Net dat beetje meer geeft de website dan ook terecht aan. Of het nu een complexe volle reisweek ergens op de globe betreft of eenvoudig een dagje “op en neer” naar een Europese bestemming, Diana staat altijd  voor Landustrie klaar met scherpe tarieven, zinvolle opties en als het moet ook nog met een kopje koffie voor onderweg met een krantje en knapperend croissantje. Valt er een vlucht uit, dan is één telefoontje voldoende om je weer snel op weg te helpen. Voor ons is zij de “air miles” specialist die haar hand ook niet omdraait voor een huurauto of hotelovernachting.”  

Arie van Steen Landustrie B.V., Manager Export

 “LOURENS Business travel is DE plek voor uw zakelijke reizen, niet om reclame te maken, maar gewoon omdat het zo is! Bij Diana kun je in een paar korte steekwoorden aangeven wat je wil, waar je heen wilt en wanneer en ze zoekt alles voor je uit en dat werkt echt super! Voorheen werd dit allemaal zelf uitgezocht en dat kost heel veel tijd en frustratie, nu weten we dat we altijd de best mogelijke deal of meest gunstige reis mogelijkheid aangeboden krijgen en we krijgen altijd de keus uit meerdere opties, waardoor je precies datgene kan kiezen wat op dat moment past. Diana is een zeer professioneel persoon die de reiswereld door en door kent, ze weet alle fijne kneepjes van het vak, is erg klantvriendelijk en punctueel. Daarnaast is ze een zeer prettig persoon om mee te werken en heeft een zeer goed gevoel voor humor! Ik kan Diana en haar professionele bedrijf LOURENS Business travel dan ook ten zeerste aanbevelen!”  

Rico van Laatum Jet-Stream BV, Groningen

Reactie van reiziger na verzorgen van een “last-minute” spoedklus naar Napels;
“Ben inmiddels weer terug uit Italie. Alles is super verlopen. Ik wou je alleen nog complimenteren met jouw inzet. Super snel geregeld en ook buiten normale kantoor tijden bereikbaar. Hartelijk dank, de klant stond versteld dat ik zo snel op de stoep stond.”

Herman Boonstra No Limit Ships bv, Groningen

“Diana Lourens is snel, accuraat, vrijwel altijd bereikbaar en zeer betrouwbaar. Een “personal travel agent” die zich snel inleeft in je behoefte en waar je op kunt rekenen.”

Roelof ter Mors, Independant business consultant RTM MANAGEMENT CONSULTANCY B.V., IJhorst

“LOURENS  Business travel heeft kort geleden voor mij en mijn collega op heel korte termijn een zakenreis naar Servië geregeld. We moesten met spoed naar Kladovo / Servië. Om het zelf allemaal te regelen, toch lastig en tijdrovend. In no time had Diana Lourens alles geregeld, vluchten, goede aansluitingen etc. En niet onbelangrijk: goede tarieven! Kortom voor ons en onze secretaresse een zorg minder. Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik van haar diensten maken.”

Peter de Wilde YspeertVWL Advocaten, Drachten